Vår Story

''Tidigt på våren 2015 frågade jag Kim om han var sugen på att starta en podd om ledarskap. Självklart sa Kim, och någon månad senare var vi igång med vårt första avsnitt!''
Om oss Magnus och Kim

Vi hade upptäckt att vi båda älskade att prata om ledarskap.

Det var inte ovanligt att en lunch eller fika slutade med att vi nästan pratade i munnen på varandra. Efter ett tag konstaterade vi att samtalen var så intressanta att vid egentligen skulle ha spelat in dom! Där vid lunch och kaféborden skapades även vår stil som vi ibland kallar för ”köksbordssnack”. Vi vill behålla känslan av spontanitet och idékläckning vid inspelningarna.
Vi har fått många gånger frågan om hur vi hittar ämnen vi pratar om. Sanningen är att ledarskap är en oändlig källa att ösa ur och vi känner efter dessa år att vi har ju knappt börjat! Det finns så mycket saker att säga om ledarskap, så många områden att utforska och så många nya stigar att vandra.


Drivkraften från första början var att göra nytta. Om det bara fanns en enda människa i vårt avlånga land som hade nytta av vår podd i sitt ledarskap så då hade vi inte jobbat förgäves! Det visade sig att från den ringa begynnelsen började vår lyssnarskara öka stadigt. Vi firade när vi hade passerat 1 miljon streamingar!. Vi är fortfarande överväldigade av den enorma skaran av lyssnare, och vi blir fortfarande lika glada av alla tackmeddelanden, frågor och hejarop. Känslan och insikten om att vi fått lov att betyda något viktigt för många människor växer varje gång som någon knackar någon av oss på axeln när det har känt igen oss i ett sammanhang och kommer fram och tackar för podden.

En sak är säker. Vi hade inte kunnat drömma om att vår podd skulle ha en sådan inverkan på så många människor. Flera ledare använder den idag även som verktyg när de ska träna sina egna ledare internt i organisationen. Vi har fortfarande lika roligt i vårt samarbete och kommer inte att sluta på ett bra tag framöver.

VI ser fram emot att få möta dig många gånger framöver som
dina personliga ledartränare på din resa mot ett framgångsrikt
ledarskap!